Utregs Supersap 2021 wordt NU gebotteld!


Utregs Supersap 2021 wordt NU gebotteld!

Hoe tof is dit?!! De flessen Utregs Supersap worden ‘as we speak’ gebotteld bij Van Appeven Fruitsappen ! Utregs Supersap 2021 is werkelijkheid geworden door de vooraankoop in de Let’s Get Local-campagne

GorillasCompass Group (Rabobank hoofdkantoor), Makro VianenMakro Nieuwegein, heel erg bedankt voor jullie aankoop, dat meer mag volgen! De campagne loopt nog, doe ook mee als afnemer! 

Draag ook bij aan de biologische fruitteelt in de Provincie #Utrecht of andere duurzame producten: ga naar onze omgekeerde marktplaats op www.letsgetlocal.nl!

#supersap #local2local #l2l #voedseltransitie #omgekeerdemarkt #reversedmarket #korteketen #biologisch #biodiversiteit #lokaalishetnieuwenormaal #letsgetlocal


 

Dé marktplaats voor nieuwe duurzame producten
Let’s get local is een initiatief van Local2Local. Wij geloven dat door samenwerking tussen boer en klant er oplossingen komen voor ecologische, economisch en sociale uitdagingen die wij als samenleving hebben. Door mee te doen met Let’s Get Local draag je bij aan een markt voor meer duurzame producten die de wereld, met elke teelt of hap, een stukje mooier maken.

© 2022 Let's Get Local - powered by Local2Local - info@letsgetlocal.nl