Utregs Supersap 2021 is succesvol gefinancierd!

Deze fase is succesvol beëindigd!Utregs Supersap 2021

Utregs Supersap, 100% win-win
Fruittelers uit de provincie Utrecht hebben in samenwerking met Local2Local speciale appel-, peren- en appel-perensappen gemaakt onder een toepasselijke naam: Utregs Supersap. Sap van fruit dat 'te rijp', 'te klein', 'te groot' of hagelschade heeft. Nog steeds geweldig fruit van de eerste categorie, natuurlijk, maar afnemers laten dat liggen. Dat vinden wij meer dan zonde, zo'n 'reststroom'. Met de aankoop van Utregs Supersap redt jij dit substantiële deel van de oogst. Een 100% win-win! 

Supersap-teler William Pouw
Utregs Supersap is in 2019 ontstaan door Local2Local's samenwerking met biologische fruitteler William Pouw in Schalkwijk. De kleigrond van zijn 18 hectare fruitgaarden onderaan de dijk van de Lek staat bekend als de beste en meest vruchtbare bodem in Nederland. William is een van de drijvende krachten achter de versterking van de lokale voedselketen in de provincie Utrecht en wil in 2021 en 2022 dit Utregs Supersap mogelijk maken in samenwerking met andere biologische fruittelers die dezelfde uitdagingen hebben.

Doe mee aan de voorverkoop van Utregs Supersap 2021!

  • Met de aankoop van Utregs Supersap steun je dus niet alleen William, maar meer biologische fruittelers;
  • Een doos Utregs Supersap bestaat uit 12 flessen van 0.75 liter 100% natuurlijk dubbelsap appel-peer;
  • Prijs per doos: € 27,- (incl btw);
  • Utregs Supersap is 2 jaar houdbaar en hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Je kunt dus zonder probleem veel op voorraad nemen!


« Terug naar de andere campagnes

 

Dé marktplaats voor nieuwe duurzame producten
Let’s get local is een initiatief van Local2Local. Wij geloven dat door samenwerking tussen boer en klant er oplossingen komen voor ecologische, economisch en sociale uitdagingen die wij als samenleving hebben. Door mee te doen met Let’s Get Local draag je bij aan een markt voor meer duurzame producten die de wereld, met elke teelt of hap, een stukje mooier maken.

© 2022 Let's Get Local - powered by Local2Local - info@letsgetlocal.nl

 

Utregs Supersap 2021

x