Let's Get Local

Over ons

Let’s Get Local is een initiatief van Grounded en Local2Local.


Ik heb een idee   Bekijk de campagnes

 

Grounded

Let’s Get Local is ontstaan vanuit de (studenten)community van Grounded en de visie van Local2Local. Wij geloven in de kracht van regionaal verbondenheid, samenwerking en de duurzame impact die wij kunnen creëren door mensen direct te verbinden met de makers van ons voedsel...en andersom!

De drijvende kracht achter en het gezicht van Let’s Get Local is Maarten Klop, teamlid van Local2Local en Local2Local Talents, en initiatiefnemer van de Grounded-community. Maarten houdt van mens en natuur, en Let’s Get Local is voor hem een verademing;

“Eindelijk een tool waarmee boeren, burgers en bedrijven op een heel tastbare, toegankelijke manier duurzame waarden kunnen creëren, zoals met de verrijking van de biodiversiteit, verhoging van nutriëntwaarden en de verbetering van de bodem.

Met de omgekeerde markt bieden wij elkaar een gezond en toekomstbestendig perspectief…en daarom doe ik een shout-out naar alle makers; kom maar op met je duurzame ideeën!

Local2Local

Local2Local is een voedselonderneming die werkt aan regionale en regeneratieve voedselsystemen, door middel van intensieve samenwerking.

Wij zijn actief in 7 regio’s in Nederland: Utrecht (Krommerijnstreek en Heuvelrug), West Betuwe, Gelderland, Flevoland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Texel, in partnership met de bestaande korte keteninitiatieven en daarmee meer dan 450 boeren.

Local2Local staat voor gezond, vitaal en lokaal voedsel.

Vragen?

Adres

Let's Get Local
Fort bij ‘t Hemeltje
Fortweg 9
3992 LX Houten
Tel: +31 (0)6 57 126 347