Contact

Ons verhaal

Let’s Get Local is ontstaan vanuit de (studenten)community en de visie van Local2Local. Wij geloven in de kracht van regionaal verbondenheid, samenwerking en de duurzame impact die wij kunnen creëren door mensen direct te verbinden met de makers van ons voedsel...en andersom!

De drijvende kracht achter en het gezicht van Let’s Get Local is Maarten Klop, teamlid van Local2Local en Local2Local Talents en initiatiefnemer van de Grounded-community. Maarten houdt van mens en natuur, en Let’s Get Local is voor hem een verademing;

“Eindelijk een tool waarmee boeren, burgers en bedrijven op een heel tastbare, toegankelijke manier duurzame waarden kunnen creëren, zoals met de verrijking van de biodiversiteit, verhoging van nutriëntwaarden en de verbetering van de bodem.
Met de omgekeerde markt bieden wij elkaar een gezond en toekomstbestendig perspectief...en daarom doe ik een shout-out naar alle makers; kom maar op met je duurzame ideeën!”


Vragen?

Adres

Let's Get Local
Fort bij ‘t Hemeltje
Fortweg 9
3992 LX Houten
Tel: +31 (0)6 57 126 347

 

Dé marktplaats voor nieuwe duurzame producten
Let’s get local is een initiatief van Local2Local. Wij geloven dat door samenwerking tussen boer en klant er oplossingen komen voor ecologische, economisch en sociale uitdagingen die wij als samenleving hebben. Door mee te doen met Let’s Get Local draag je bij aan een markt voor meer duurzame producten die de wereld, met elke teelt of hap, een stukje mooier maken.

© 2022 Let's Get Local - powered by Local2Local - info@letsgetlocal.nl