Mokums Supersap nu beschikbaar bij VU Amsterdam


Mokums Supersap nu beschikbaar bij VU Amsterdam

Yesss! Mokums Supersap is nu beschikbaar bij de VU Amsterdam! Eurest Campus is de cateraar van de VU en partner van Local2Local, maar Mokums Supersap is geen 'gewoon' product.

Mokums Supersap werd werkelijkheid door het samenkomen van de vraag naar lokaal biologisch fruitsap en de fruitteler Elshof Organic Fruit uit Dronten in Flevoland, de achtertuin van Amsterdam. Natuurlijk via www.letsgetlocal.nl ! Verschillende zakelijke klanten tekenden in op de toekomstige levering van Mokums Supersap en hiermee werd de minimale hoeveelheid bereikt voor de teler om het fruit te persen en bottelen. Een eerlijk en gezond product uit de regio, tegen een eerlijke en gezonde prijs. En @eurest.campus is een van de eerste klanten die Mokums Supersap aanbiedt, in dit geval aan de studenten, medewerkers en bezoekers van @vuamsterdam! Daar zijn we natuurlijk supertrots op! 

#local2local #L2L #omgekeerdemarkt #vraagsturing #voedseltransitie #voedselketen #korteketen #regio #amsterdam #VU #flevoland #fruit #streekproducten.


 

Dé marktplaats voor nieuwe duurzame producten
Let’s get local is een initiatief van Local2Local. Wij geloven dat door samenwerking tussen boer en klant er oplossingen komen voor ecologische, economisch en sociale uitdagingen die wij als samenleving hebben. Door mee te doen met Let’s Get Local draag je bij aan een markt voor meer duurzame producten die de wereld, met elke teelt of hap, een stukje mooier maken.

© 2022 Let's Get Local - powered by Local2Local - info@letsgetlocal.nl