Let's Get Local

Mokums Supersap nu beschikbaar bij VU Amsterdam


Ik heb een idee   Bekijk de campagnes


Mokums Supersap nu beschikbaar bij VU Amsterdam

Yesss! Mokums Supersap is nu beschikbaar bij de VU Amsterdam! Eurest Campus is de cateraar van de VU en partner van Local2Local, maar Mokums Supersap is geen 'gewoon' product.

Mokums Supersap werd werkelijkheid door het samenkomen van de vraag naar lokaal biologisch fruitsap en de fruitteler Elshof Organic Fruit uit Dronten in Flevoland, de achtertuin van Amsterdam. Natuurlijk via www.letsgetlocal.nl ! Verschillende zakelijke klanten tekenden in op de toekomstige levering van Mokums Supersap en hiermee werd de minimale hoeveelheid bereikt voor de teler om het fruit te persen en bottelen. Een eerlijk en gezond product uit de regio, tegen een eerlijke en gezonde prijs. En @eurest.campus is een van de eerste klanten die Mokums Supersap aanbiedt, in dit geval aan de studenten, medewerkers en bezoekers van @vuamsterdam! Daar zijn we natuurlijk supertrots op! 

#local2local #L2L #omgekeerdemarkt #vraagsturing #voedseltransitie #voedselketen #korteketen #regio #amsterdam #VU #flevoland #fruit #streekproducten.


Ga een pagina terug