Let's Get Local

Mokums Supersap 2021

DEZE CAMPAGNE IS VOLBRACHT!Mokums Supersap 2021

Mokums Supersap, 100% win-win
2021 was een nat jaar: het fruit heeft genoten en heeft de pefecte smaak en sappigeheid kunnen ontwikkelen.

Elshof Organic Fruit uit Dronten, Flevoland, richt zich al decennia lang op het telen van kwaliteitsfruit. Fruitteler Robert Elshof werkt in zijn boomgaarden hard aan een gezonde bodem, de grond wordt jaarlijks verrijkt met groencompost en biologische mest. Daarnaast is er maximale aandacht om een natuurlijk evenwicht in stand te houden, dit alles zorgt er voor dat Elshof jaarlijks een groot kwantum biologische appels en peren kan telen. Robert werkt ook al enige jaren samen met andere, jonge biologische fruittelers (zoals William Pouw van Utregs Supersap) die dit natuurlijke evenwicht in en gezondheid van de bodem gezamelijk nastreven en elkaar helpen. Zij hebben zich verenigd in BioGrownection, het telersplatform voor biologische fruittelers. 

Samen met Let's Get Local en de andere biologische fruittelers wil hij speciaal sap maken van deze 'kampioenen', onder de toepasselijke naam: MOKUMS Supersap. 100% natuurlijk fruitsap van en voor de eigen regio.

Doe mee in de voorverkoop van Mokums Supersap!

  • Een doos bestaat uit 12 flessen van 0,75 liter;

  • Mokums Supersap is verkrijgbaar als appel-peer;

  • Prijs per doos: € 27,- (incl btw)

  • Mokums Supersap is 2 jaar houdbaar en hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Je kunt dus zonder probleem veel op voorraad nemen!


Een campagne van Local2Local

Ga een pagina terug