Let's Get Local

Pride Juice Paars


Pride Juice Paars

De queer community op het platteland merkt nog elke dag dat acceptatie niet vanzelfsprekend is en durft daardoor niet zichzelf te zijn. Een sterk contrast met de samenleving voor de queer community in de Randstad. Pride Juice, een 100% lokaal geproduceerd groente- en fruitsap, een initiatief van Local2Local en Impact Hub Nederland, hoopt dit te veranderen. Pride Juice wordt geproduceerd door boeren in Nederland en samen vragen zij aandacht voor acceptatie van queer jongeren op het platteland.

De Pride Juice-sappen zijn 100% natuurlijk, net zoals queer zijn. Met Pride Juice laat je duidelijk zien dat jij voor diversiteit staat.

Pride Juice Paars
Wij starten Pride Juice met de kleur paars, na een aantal smaakproeven met verschillende doelgroepen hebben wij de receptuur lichtelijk aangepast naar paarse penen, gember, citroen en appelsap. Heerlijk! Op Paarse Vrijdag (9 dec 2022) lanceerden wij Pride Juice Paars met een feest op de Hogeschool Utrecht, in samenwerking met partners die Pride Juice al besteld hebben in de voorverkoop. Bestel nu Pride Juice in de voorverkoop en vier het met ons: diversity makes the flavor, tasty by nature! 

Consumenten
Inhoud doos: 12 x 0,25 L
Voorverkoopprijs: € 24 
Bezorgkosten: € 5,95 *
Totaal: € 29,95 (incl. btw)

* Zodra de sappen geperst zijn krijg je bericht van ons. Dan informeren wij je ook over de mogelijkheid om jouw bestelling op te halen, waarbij de bezorgkosten vervallen.

Zakelijk bestellen
Kies 'Zakelijk ondersteunen' en een bedrag op basis van de consumenteneenheid, dan nemen wij contact met je op om dit om te zetten naar zakelijke afname.

Donatie(s)
Draag je Pride Juice een warm hart toe en wil je doneren? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zorgen dat jouw donatie goed wordt besteed.
Gedane donaties:
- PrEPnu

Van elk verkochte fles Pride Juice gaat een deel naar Young Gay Farmers.
Lees hier de verhalen van Mariska en Thanos, over waarom Pride Juice nodig is op het platteland. Doe mee, draag blij, maak elkaar blij!

Lokaal geproduceerd
Pride Juice is een lokaal geproduceerd, 100% natuurlijk groente- en fruitsap en het is een initiatief van Local2Local en Impact Hub Nederland.


Steun deze campagne!   -   Zakelijk ondersteunen


Een campagne van Local2Local

Ga een pagina terug