Let's Get Local

Uitrolstrategie van een robuust, regionaal en regeneratief voedselsysteem


Ik heb een idee   Bekijk de campagnes


Uitrolstrategie van een robuust, regionaal en regeneratief voedselsysteem

Op vrijdag 3 dec 2021 was het zover: Amped/Local2Local organiseerde het kick-off event ‘Activatie van de robuuste korte keten in de Metropoolregio Amsterdam’ in het Food Forum van de Floriade Expo. Hier presenteerden wij wat er allemaal al gerealiseerd is t.b.v. een gezond en duurzaam regionaal voedselsysteem, in samenwerking met tientallen partijen, en wat ons nog te doen staat.

Het uitrolplan is voor geïnteresseerden beschikbaar via www.local2local.nl/mra.

Deze bijzondere bijeenkomst vond deels fysiek en deels via een live stream plaats. Dit is de integrale videoregistratie van de gehele bijeenkomst, ga in de speelbalk naar de specifieke programmaonderdelen.

Lees verder op Local2Local.

Met dank aan: Provincie Flevoland Floriade Expo 2022 City of Amsterdam Provincie Noord-Holland Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS Institute)Amsterdam University of Applied Sciences Utrecht University Utrecht School of the Arts Impact Hub Amsterdam Hello Zuidas Compass Group Gorillas Vereniging FlevoFood Groene Hart Streekproducten Boeren van Amstel ProeVkantoor Dapper. Texel.

#local2local #amped #groenehart #proevkantoor #flevofood #boerenvanamstel #amsterdam #flevoland #noordholland #samenwerking 
#korteketen #regio #voedsel #voedseltransitie


Ga een pagina terug