Proef de Zuidas


Proef de Zuidas

Op 27 oktober organiseren Hello Zuidas, de Hogeschool van Amsterdam en Local2Local een inspiratiemoment en proeverij bij CIRCL omtrent het opzetten van een duurzaam regionaal voedselsysteem in de Amsterdamse Zuidas, met als volgende stap het verduurzamen van de cateringlogistiek.

Wij zullen ons stappenplan voor een bewuster en gezonder aanbod in Zuidas presenteren en dit mooie moment dient ook als de officiele lancering van Let's Get Local! 

Wij bieden cateraars en producenten de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de realisatie van een uniek, gezond en lokaal voedselaanbod in Zuidas. Luister, proef en praat mee op 27 oktober! Let op: er is beperkt plek.
 


 

Dé marktplaats voor nieuwe duurzame producten
Let’s get local is een initiatief van Local2Local. Wij geloven dat door samenwerking tussen boer en klant er oplossingen komen voor ecologische, economisch en sociale uitdagingen die wij als samenleving hebben. Door mee te doen met Let’s Get Local draag je bij aan een markt voor meer duurzame producten die de wereld, met elke teelt of hap, een stukje mooier maken.

© 2022 Let's Get Local - powered by Local2Local - info@letsgetlocal.nl