Let's Get Local

Let's Get Local : Gemeente Amsterdam


Ik heb een idee   Bekijk de campagnes


Let's Get Local : Gemeente Amsterdam

De boerencollectieven Local2Local, Vereniging FlevoFood, Groene Hart Cooperatie, ProeVkantoor en Boeren van Amstel werken samen met Hello ZuidasCity of AmsterdamImpact Hub Amsterdam en Amsterdam University of Applied Sciences, waarbij een ambitieus en zakelijk netwerk van horeca, cateraars en ondernemers is ontstaan. De lancering vond 27 okt j.l. plaats in CIRCL in de Zuidas.

Deze video is de eerste in de serie van 7 opgenomen presentaties van de partners op die dag. Vandaag: Erik Koldenhof, Programmamanager Voedselstrategie van de Gemeente Amsterdam.

Erik Koldenhof: “Dit collectief heeft zich aangesloten bij de ambitie van Gemeente Amsterdam om voor 2030 25% van het geconsumeerde voedsel uit de regio te laten komen. Dit biedt producenten een economische impuls om te investeren in duurzame teelt, Co2-opslag, biodiversiteit en stimulering van de vogelstand. Afnemers en hun klanten, bezoekers en werknemers profiteren van een bewuster, lokaler en smaakvol aanbod.”

Bekijk hier Erik Koldenhof’s uitleg over de rol en ambities van de Gemeente Amsterdam met deze samenwerking en Let’s Get Local, in het licht van de voedselstrategie van de Metropoolregio Amsterdam.

(Volledig bericht: https://lnkd.in/gwph67G5 )

#letsgetlocal #local2local #MRA #zuidas #amsterdam #samenwerking #korteketen #voedseltransitie 
#noordholland #flevoland #groenehart #utrecht #waterlinie #stellingvanamsterdam


Ga een pagina terug