Let's Get Local

Operation Food Freedom - Horssen


Operation Food Freedom - Horssen

Update april: deze opstartcampagne van OFF Horssen is geslaagd en afgesloten. Vanaf heden kunnen klanten naar de webshop horssen.local2local.nl om een bestelling (abonnement van 4 weken) te plaatsen. De eerste levering van deze nieuwe abonnementsperiode is 18 april. 

====================================================================

Met Operation Food Freedom (OFF) maken we gezond voedsel lokaal en in de regio bereikbaar...EN betaalbaar. Hoe? Heel praktisch. Ieder kan zich bij OFF aanmelden als Food Hero. Dat betekent dat je minimaal 40 klanten verzamelt die 4 wekelijkse leveringen vooruit betalen (dit werkt op dezelfde manier als crowdfunding) , dan wordt de pallet met groente, fruit en zuivel wekelijks geleverd en fungeert de Food Hero als uitgiftepunt. 

OFF Horssen
In Horssen, tussen Tiel en Nijmegen, heeft een Food Hero de handschoen opgepakt. OFF Maas & Waal fungeert als ophaalpunt (hub) voor Horssen, Bergharen, Afferden, Deest en Druten. 
Ga naar de webshop horssen.local2local.nl om een abonnement te sluiten, deze start op 18 april a.s..

OFF-pakket
Het pakket is niet echt een pakket. De producten worden in bulk aangeleverd. Neem een boodschappentas mee, dan wordt de bestelling gesorteerd, direct jouw tas in. 

Inhoud per week
Een levering bestaat uit ruim 10 kg groente, fruit en eieren, waar je heerlijke gerechten mee kunt maken. Veel van de groenten zijn vollegrondsgroenten en gecertificeerd op natuurinclusieve teelt. Het fruit wisselt tussen regulier en biologische teelt. De eieren hebben het keurmerk Beter Leven (1 ster). In de 4 wekelijkse leveringen kan de samenstelling (door beschikbaarheid, prijsschommelingen en keuzes in variaties) iets wijzigen, maar je kunt rekenen op veel smakelijke groenten en fruit per week, voor een vaste prijs. De inhoud wordt zo nauwkeurig, voordelig en in balans samengesteld. Als voorbeeld, op 4 april vindt de 3e wekelijkse levering plaats, met daarin: 1.3 kg Conference-peren, 1.3 kg Elstar-appels, 2.2 kg Agria-aardappels, 1.5 kg gele penen (vollegronds), 1.7 kg pastinaak (vollegronds), 1 kg rode uien, 2 stuks paksoi, 2 stuks knolselderij, 1x miniverpakking rode bieten en een doos met 10 eieren (Beter Leven, 1 ster). 

Prijs
Een wekelijkse levering kost € 17,50, dus je betaalt vooraf € 70,- voor 4 wekelijkse leveringen. 

Ophalen
Als je betaald hebt, dan stuurt OFF in Horssen jou een bericht met de ophaalgegevens.

Vragen?
Voor specifiekere vragen kun je een e-mail sturen naar de OFF-klantenservice (op deze pagina vind je ook de Meest Gestelde Vragen. Voor specifieke vragen over de hub van OFF Horssen, e-mail louis@operationfoodfreedom.nl of evelyne@operationfoodfreedom.nl


Een campagne van Local2Local

Ga een pagina terug