1 Operation Food Freedom - Maas & Waal - Let's Get Local
Let's Get Local

Operation Food Freedom - Maas & Waal

OPGEHAALD
€ 0,00

STREEFBEDRAG
€ 2.800,00


Operation Food Freedom - Maas & Waal

Met Operation Food Freedom maken we gezond voedsel lokaal en in de regio bereikbaar. Hoe? Heel praktisch. Elke Food Hero krijgt de mogelijkheid om een hele pallet lokaal/regionaal geproduceerd voedsel af te zetten. Dit bestaat uit ruim 400 kg groente, fruit en wanneer mogelijk ook andere producten, meer dan genoeg voor 40 huishoudens. Dat lijkt veel, maar door de pallet te delen met de buren, familie, vrienden, dorps- en stadsgenoten is het zo op. En bovenal: zo maken we het betaalbaarder!

OFF Maas en Waal
In Horssen, in het land van Maas en Waal, net ten westen van Nijmegen, heeft een Food Hero de handschoen opgepakt. Op deze pagina kun je een wekelijks geleverd pakket in de voorverkoop bestellen, in totaal voor 4 weken. Als de teller op minimaal 40 klanten staat, dan kan de pallet geleverd worden en kan jij je bestelling ophalen!

OFF-pakket
Het pakket is niet echt een pakket. De producten worden in bulk aangeleverd. Neem een boodschappentas mee, dan wordt de bestelling gesorteerd, direct jouw tas in. 

Inhoud per week
De pallet bestaat uit appels en peren, uien, aardappels, pompoenen, gekookte rode (vollegronds) bieten, koolrapen, gewassen breekpenen, courgettes, witte bonen, spruiten en eieren. In de 4 wekelijkse leveringen kan de samenstelling iets wijzigen, maar je kunt rekenen op ruim 13 kg smakelijke groenten en fruit per week. 

Prijs
Een wekelijkse levering kost € 17,50, dus je betaalt € 70,- vooruit voor 4 wekelijkse leveringen. Onze prijsopbouw per 4 weken:

  • Inkoop: € 48,32
  • Logistieke kosten: € 10,28
  • Administratiekosten: € 4,84
  • BTW: € 6,56

0 ondersteuners


Een campagne van Local2Local

Ga een pagina terug