Let's Get Local

Operation Food Freedom - Maas & Waal

OPGEHAALD
€ 1.190,00

STREEFBEDRAG
€ 2.800,00


Operation Food Freedom - Maas & Waal

Met Operation Food Freedom (OFF) maken we gezond voedsel lokaal en in de regio bereikbaar. Hoe? Heel praktisch. In elke regio kan een Food Hero zich aanmelden bij OFF om vervolgens lokaal/regionaal geproduceerd vers voedsel aan te bieden aan de buren, dorpsgenoten, verenigingen, collega's, vrienden, etc. Een wekelijkse levering bestaat uit ruim 400 kg groente, fruit en wanneer mogelijk ook andere producten, meer dan genoeg voor 40 huishoudens. Dat lijkt veel, maar door de pallet te delen met de buren, familie, vrienden, dorps- en stadsgenoten is het zo op. En bovenal: zo maken we het veel betaalbaarder!

OFF Maas en Waal
Net ten westen van Nijmegen heeft een Food Hero de handschoen opgepakt. Met 'Steun deze campagne' (zie bovenaan deze pagina) bestel je vooraf 4 wekelijkse leveringen. Dit werkt op dezelfde manier als crowdfunding. Zodra de teller van de campagne op minimaal 40 klanten staat, dan kan de pallet geleverd worden. OFF Maas en Waal is gestart in Horssen en richt zich ook op Bergharen, Afferden, Deest en Druten. 

OFF-pakket
Het pakket is niet echt een pakket. De producten worden in bulk aangeleverd. Voor de eerste 4 leveringen biedt OFF Maas en Waal levering aan huis, maar je kunt je bestelling ook ophalen. Neem een boodschappentas mee, dan wordt de bestelling gesorteerd, direct jouw tas in. Je kunt je voorkeur na aanmelding versturen naar OFF Maas en Waal.

Inhoud per week
De pallet bestaat uit ruim 13 kg aan appels en peren, uien, aardappels, pompoenen, gekookte rode (vollegronds) bieten, koolrapen, gewassen breekpenen, courgettes, witte bonen, spruiten en eieren. In de 4 wekelijkse leveringen kan de samenstelling iets wijzigen, maar je kunt rekenen op veel smakelijke groenten en fruit per week. 

Prijs
Een wekelijkse levering kost € 17,50, dus je betaalt in totaal € 70,- vooruit voor 4 wekelijkse leveringen. Wil je verder vooruit bestellen? Dat kan, vul dan een veelvoud in van het 4-wekelijkse bedrag.

Vragen?
Als je specifieke vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar louis@operationfoodfreedom.nl of evelyne@operationfoodfreedom.nl.


14 ondersteuners

Marius van Herpen € 70,00
Linda Geevers € 70,00
Jeanet Janssen € 70,00
Anoniem € 70,00
Werner Bremer € 70,00

Een campagne van Local2Local

Ga een pagina terug