Groentelimonade Wilde Wortelen is succesvol gefinancierd!

Deze fase is succesvol beëindigd!Groentelimonade Wilde Wortelen

Een groentelimonade gemaakt van regenboogpenen. Dat is een van de sapconcepten die student Matthijs Licht bedacht, ontwikkelde en testte voor Local2Local. Zijn ‘Wilde Wortelen’ komen uit de reststromen van verse groenten van Nederlandse bodem. Daarvoor werkt hij samen met een groenteteler in Flevoland en twee verwerkende producenten.

'Wilde Wortelen' wordt gemaakt van alle beschikbare wortelen, in elke kleur van de regenboog. De limonade is niet alleen heerlijk om puur te drinken, maar ook in alcoholvrije cocktails, of cocktails met wodka of likeur. 'Wilde Wortelen' is bedoeld voor de retail, online shopping en de horeca/catering.

Het lokale en duurzame karakter staat centraal, doe mee en maak deze bijzondere limonade mogelijk. Met jouw steun financieren wij de eerste stap: de ontwikkeling van het businessplan! Daarvoor hebben we 2000 euro nodig voor 3 december 2021.


« Terug naar de andere campagnes

 

Dé marktplaats voor nieuwe duurzame producten
Let’s get local is een initiatief van Local2Local. Wij geloven dat door samenwerking tussen boer en klant er oplossingen komen voor ecologische, economisch en sociale uitdagingen die wij als samenleving hebben. Door mee te doen met Let’s Get Local draag je bij aan een markt voor meer duurzame producten die de wereld, met elke teelt of hap, een stukje mooier maken.

© 2022 Let's Get Local - powered by Local2Local - info@letsgetlocal.nl

 

Groentelimonade Wilde Wortelen

x

Groentelimonade Wilde Wortelen

x

Groentelimonade Wilde Wortelen

x

Groentelimonade Wilde Wortelen

x