1 Buzzed honingbier - Let's Get Local
Let's Get Local

Buzzed honingbier


Buzzed honingbier

Buzzed honingbier is een campagne die voortgekomen is uit de studentencommunities die inspiratie opdoen bij Local2Local voor duurzame impact in de voedseltransitie.

Update: jawel, de crowdfunding is gehaald, de eerste 1000 liter Buzzed honingbier komt eraan!

De afgelopen maanden hebben wij samengewerkt met studenten van HKU Design en gezocht naar mogelijkheden voor de jonge kunstenaars om bij te dragen aan een duurzame voedselketen, geïnspireerd door de missie, de producenten en producten van Local2Local.

De eerste loot is geboren. Eline Holtes (de nieuwe duurzame ondernemer) heeft samen met Jos Eberson van Brouwerij Hommeles, met ondersteuning van Jantine van den Berg van Local2Local en imker Leo Gensen van HNYB, een eigen honingbier gemaakt: Buzzed!

Bij dit six-pack honingbier is ook een gratis toegangskaart toegevoegd voor ons voedselfestival Food-y-Fort op Fort bij Rijnauwen dat plaatsvindt op 20 en 21 augustus 2016. Het bier kun je dan direct afhalen op Food-y-Fort en tot je nemen op dit unieke festival. 

De verkoop van dit bier komt ten goede aan bescherming van de bijenpopulatie. 

Wij willen alle ondersteuners bedanken voor hun bijdrage, zonder jullie was dit spontane idee niet tot wasdom gekomen! Proost!


Een campagne van Local2Local

Ga een pagina terug