Utregs Supersap 2019 is succesvol gefinancierd!


Utregs Supersap 2019

Je hebt er wel eens van gehoord, van fruit dat 'te rijp', 'te klein', 'te groot' of hagel- of regenschade heeft. Het is nog steeds geweldig fruit van de eerste categorie, maar de grote afnemers laten het liggen en de teler loopt financieel risico met dit verlies. Dat vinden wij meer dan zonde, zo'n 'reststroom'. 

Local2Local werkt al enkele jaren samen met (biologische) fruittelers in de provincie Utrecht om dit structureel op te lossen: jij koopt vooraf flessen Utregs Supersap (appel, peer, appel-peer) en je krijgt ze direct na de oogst en persing thuis bezorgd. Met de vooraankoop van het bijzondere Utregs Supersap redt jij dit substantiele deel van de oogst. Een win-win! 


« Terug naar de andere campagnes

 

Dé marktplaats voor nieuwe duurzame producten
Let’s get local is een initiatief van Local2Local. Wij geloven dat door samenwerking tussen boer en klant er oplossingen komen voor ecologische, economisch en sociale uitdagingen die wij als samenleving hebben. Door mee te doen met Let’s Get Local draag je bij aan een markt voor meer duurzame producten die de wereld, met elke teelt of hap, een stukje mooier maken.

© 2022 Let's Get Local - powered by Local2Local - info@letsgetlocal.nl

 

Utregs Supersap 2019

x